Visuelles Vokalsonett

Bernd

Foren-Redakteur
Teammitglied
Aaaa aaaa aaaa aaaa aaaa aaaa
Eeee eeee eeee eeee eeee eeee
Iiii iiii iiii iiii iiii iiii
Oooo oooo oooo oooo oooo oooo

Uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu juhu ---<---
Ääää ääää ääää ääää ääää ääää
Öööö öööö öööö öööö öööö öööö
Üüüü üüüü üüüü üüüü üüüü üüüü

Ei ei ei ei ei ei
Eu eu eu eu eu eu
Au au au au au au

A e i o u
ä ö ü
Ei eu au äu
 



 
Oben Unten